Huis > Nieuws > Inhoud

Kent u de helderste vloer

Nov 27, 2020

Wat is de SPC-vloer, LVT, SPC, WPC, wie wordt het populairst? Het lijkt erop dat de voorspelling van vorig jaar correct is. SPC-vloeren, een nieuw type vloerbedekking dat veel wordt gebruikt in Europa, Amerika en Zuidoost-Aziƫ, is geaccepteerd door binnenlandse consumenten en heeft een redelijk goede reputatie opgebouwd. Vervolgens zal Uncle Gun kort het verschil introduceren tussen SPC-vloeren en andere vloeren. Dit is veel gemakkelijker dan het vergelijken van productparameters.


Het voordeel van massief houten vloeren is dat deze high-end en flexibeler is, wat aansluit bij de ervaring die veel mensen jarenlang hebben gecultiveerd. Wat betreft massief houten vloeren, het is moeilijk te onderhouden. Die' is zeker. Moeten niet alle high-end dingen vaak geserveerd worden? De SPC-vloer heeft veel voordelen, zoals een hoge milieubescherming; waterdicht en vochtbestendig; insecten- en motbestendig; hoge brandwerendheid; goede geluidsabsorptie; geen scheuren, geen vervorming, geen thermische uitzetting of krimp; lage prijs; gemakkelijke installatie; Het bevat geen schadelijke stoffen zoals formaldehyde, zware metalen, ftalaten en methanol. De nadelen van SPC zijn dat de dichtheid relatief hoog is en de transportkosten relatief hoog; de dikte is relatief dun, dus er zijn bepaalde eisen aan de vlakheid van de grond in vergelijking.


De milieubescherming van laminaatvloeren is de meest in vraag gestelde vloer. Het verpestte bijna de reputatie van de vloerenindustrie, omdat bijna alle grote fabrieken tegelijkertijd massief houten vloeren, massief houtcomposiet en composietvloeren maken. Het basismateriaal is karton, dat is gemaakt van kleine houtdeeltjes gemengd met lijm. Het kan een hoog formaldehyde bevatten, niet waterdicht, en gemakkelijk uitpuilen en kromtrekken. Het SPC-vloermateriaal is steenpoeder en hars. Het materiaal zelf bevat geen formaldehyde, heeft uitstekende waterdichte prestaties en heeft een lage krimp, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over kromtrekken. De slijtvastheid van SPC-vloeren kan hetzelfde zijn als die van laminaatvloeren. Getest 20.000 tpm, bijna geen probleem.


Laminaatvloeren zijn bang voor blaren en de zon. SPC-vloeren zijn bijna oneindig. Twee jaar geleden deden oom Gun en een groep lezers experimenten zoals onderdompeling in water en vuur, en ontdekten dat deze man het echt kan vasthouden. Naast de messlag is dit ook een kenmerk, dat gemakkelijker te snijden is. Mensen met sterke armen kunnen snijden met een scherp papiermes. Gewone mensen gebruiken nog steeds een snijmachine om het veilig te snijden, om zichzelf niet te pakken te krijgen. SPC-vloeren zijn meestal van het type slot en de installatiemethode is dezelfde als die van laminaatvloeren. Sommige lezers zeiden dat vloerinstallateurs geen SPC-vloeren zouden installeren en vroegen hem of hij laminaatvloeren zou installeren? Als je dit niet eens weet, zijn de meeste installateurs die je zoekt nep, of als je pest en je niet weet hoe je hem moet afzetten, laat hem dan rollen met gereedschap.SPC-vloeren en kurkvloeren zijn even milieuvriendelijk, maar het comfort is veel erger. Kurk is ook gemaakt van eikenbast plus rubber of hars door middel van meerdere processen. De installatievereisten en kosten van kurkvloeren zijn hoger dan die van SPC-vloeren. Het is veel hoger. In feite vergelijken maar weinig mensen deze twee soorten vloeren. De ene is een stoere jongen en een zachte meid. Het verschil is nog steeds duidelijk.


WPC-vloer is een semi-stijve kunststofplaatvloer, algemeen bekend als houten kunststofvloer, omdat de vroege WPC-vloer houtpoeder heeft toegevoegd, dus het wordt houten kunststofvloer genoemd. Simpel gezegd, het is samengesteld uit LVT-laag en WPC-laag, het voetcomfort en geluidsabsorptie-effect zijn zeer uitstekend, als de kurklaag of EVA-laag wordt toegevoegd, zeggen sommige mensen dat het voetgevoel bijna hetzelfde is als de massief houten vloer . Vanuit het oogpunt van comfort is WPC het soort PVC-vloer dat het dichtst bij traditionele massief houten vloeren ligt. Sommige mensen in de branche noemen het" gouden vloer" ;.


De verkoopprijs op de markt is gewoonlijk tussen de 200 en 400 yuan per vierkante meter. Zijn prestaties op het gebied van milieubescherming zijn ook uitstekend. Het heeft alle kenmerken van een LVT-vloer en SPC-vloer, alle 144 testindicatoren zijn geslaagd en de installatievereisten zijn vergelijkbaar met die van laminaatvloeren. De installatie is erg handig en geschikt voor doe-het-zelf. Het nadeel van WPC is dat het niet kan worden gerecycled en hergebruikt, en de prijs is hoger dan die van LVT-vloeren, die vergelijkbaar zijn met SPC-vloeren. De WPC-vloer is gemaakt tot wandpanelen en er zijn veel buitenvloeren.