Huis > Nieuws > Inhoud

Wat zijn de voordelen van houten kunststof vloereni

Dec 19, 2020

Hout-kunststofvloer is een soort composietplaat, het belangrijkste materiaal is hout (houtcellulose, plantencellulose) als basismateriaal, thermoplastisch polymeermateriaal (plastic) en verwerkingshulpmiddelen, enz., Uniform gemengd en vervolgens verwarmd en geëxtrudeerd door de matrijsuitrusting Het hightech groene milieubeschermingsmateriaal gemaakt door gieten wordt gekenmerkt door de prestaties van hout en de prestaties van hightech. Bekijk de voordelen van houten kunststof vloeren.


Houten kunststof vloeren zijn een vloer gemaakt van hout-kunststof composietmaterialen, en de Engelse WoodPlasticComposites afgekort als WPC. Het heeft dezelfde verwerkingskenmerken als hout. Het kan worden gezaagd, geboord en genageld met gewoon gereedschap. Het is erg handig en kan worden gebruikt als gewoon hout. Tegelijkertijd heeft het het houtachtige gevoel van hout en de waterdichte en corrosiewerende eigenschappen van kunststof, waardoor het een uitstekend en zeer duurzaam waterdicht en corrosiewerend bouwmateriaal voor buiten is.


Voordelen van houten kunststof vloer:


(1) Waterdicht en vochtbestendig. Het lost het probleem op dat houtproducten gemakkelijk kunnen rotten en opzwellen en vervormen na het absorberen van water in vochtige en waterige omgevingen, en het kan worden gebruikt in omgevingen waar traditionele houtproducten niet kunnen worden gebruikt.


(2) Anti-insect en anti-termiet, voorkomen effectief ongediertebestrijding en verlengen de levensduur.

WPC

(3) Het is kleurrijk, met veel kleuren om uit te kiezen. Het heeft niet alleen een natuurlijke houtstructuur en houtstructuur, maar kan ook de gewenste kleur aanpassen aan uw eigen persoonlijkheid.


(4) Het heeft een sterke plasticiteit, kan heel eenvoudig geïndividualiseerde modellering realiseren en weerspiegelt volledig de individuele stijl.


(5) Hoge milieubescherming, geen vervuiling, geen vervuiling en recyclebaar. Het product bevat geen benzeen en het formaldehyde-gehalte is 0,2, wat lager is dan de EO-kwaliteitsnorm. Het is een Europese norm voor milieubescherming. Het kan worden gerecycled en bespaart veel hout. Het past binnen het nationale beleid van duurzame ontwikkeling en komt de samenleving ten goede.


(6) Hoge brandwerendheid. Het kan effectief vlamvertragend zijn, met een brandwerendheidsklasse van B1, zelfdovend in geval van brand, en produceert geen giftig gas.