Huis > Nieuws > Inhoud

Wat zijn de soorten en voordelen van composiet vloeren

Jan 19, 2021

De vloer heeft de afgelopen jaren een belangrijkere kleur in het decoratieleven van mensen ingenomen. Daarom kiezen veel consumenten de decoratiematerialen en helpen ze de vloer als hun beste keuze.


Een van de soorten composiet vloer: massief hout composiet vloer heeft de voordelen van mooie en natuurlijke massief houten vloer, comfortabele voet gevoel, en goede thermische isolatie prestaties; het overwint ook de tekortkomingen van massief houten vloer dat het gemakkelijk is te kromtrekken en te kraken als gevolg van monomeer krimp. Om in de leefomgeving niet langer te verslechteren, hechten landen tegenwoordig over het algemeen belang aan bosbescherming. Vergeleken met massief houten bevloering, kan de massief houten samengestelde bevloering zeldzaam hout besparen. Bovendien is de massief houten composietvloer eenvoudig te installeren en hoeft deze onder normale omstandigheden niet te worden gekield. Maar de grond moet worden genivelleerd.


Het tweede type composietvloer: de structuur met drie lagen massief houtcomposiet wordt gevormd door drie lagen massief hout te verweven en de oppervlaktelaag is gemaakt van hardhoutspecificatielatten. Veelgebruikte boomsoorten zijn as, berk, beuk, eik, esdoorn, Kersenhout enz. Het midden is een kurkplank, en de bodem is een roterend gesneden fineer, gerangschikt in een kriskras patroon. Deze structurele samenstelling maakt de drie-laags massief houten composiet vloer niet alleen de voordelen van gewone massief houten vloeren, maar ook effectief past de interne stress tussen het hout, en verbetert de tekortkomingen van de grote veranderingen in de droge vochtigheid van het hout met het seizoen.


Het derde type composiet vloer: massief houten vloer voelt goed, met natuurlijke textuur en kleur, en iets minder hardheid. En omdat het natuurlijk is, is er een groot verschil in textuur en kleur, en houten kiel is nodig voor bestrating, en de prijs is relatief hoog. Laminaat vloeren heeft een hoge hardheid, goede slijtvastheid, eenvoudige en handige bestrating, en lage prijs, maar de voet gevoel is iets erger.


Voordelen van composiet vloer: Het kan worden onderverdeeld in drie-laags massief hout composiet vloer en meerlaagse massief hout composiet vloer. De drielaagse structuur massief houten composietvloer wordt gevormd door drie lagen massief hout te verweven. De oppervlaktelaag is gemaakt van hoogwaardige hardhouten lamellen. Gemeenschappelijke boomsoorten zijn as, berk, beuk, eik, esdoorn, kersen, enz. Het midden is een kurkplank, en de bodem is een roterend gesneden fineer, gerangschikt in een kriskras patroon. Deze structurele samenstelling maakt de drie-laags massief houten composiet vloer niet alleen de voordelen van gewone massief houten vloeren, maar ook effectief past de interne stress tussen het hout, en verbetert de tekortkomingen van de grote veranderingen in de droge vochtigheid van het hout met het seizoen. Dit is een goed voordeel van laminaat vloeren.


Meerlaagse massief houten composietvloeren zijn verdeeld in twee delen: het bovenoppervlak en het bodemsubstraat. Het aantal substraatlagen is afhankelijk van de ontwerpdikte van de vloer. Elke laag van de meerlaagse massief houten composietvloer is een kriskras door structuur, en de lagen worden elkaar in bedwang gehouden, zodat de interne stress die de vervorming van het hout veroorzaakt vele malen wordt gecompenseerd, dus het is de meest betrouwbare massief houten vloer. Daarnaast kunnen we ook het voordeel van laminaat vloeren vinden.


Ter vergelijking, of het nu gaat om oppervlakteplaat (of paneel), substraat of milieubescherming, drielaagse massief houten composietvloeren is superieur aan meerlaagse massief houten composietvloeren; het voordeel van meerlaagse massief houten composietvloer ligt in de stabiliteit en prijs. Laminaat vloeren is nog steeds zeer de moeite waard om te kopen.