Huis > Nieuws > Inhoud

Welke verdieping is Wpc

Sep 12, 2020

WPC verwijst naar een vloer gemaakt van hout-kunststof composiet materiaal.


WPC gebruikt polyethyleen, polypropyleen en polyvinylchloride ter vervanging van veelgebruikte zhi-harslijmen. Dao wordt gemengd met meer dan 50% houtmeel, rijstschil, stro en andere afvalvezels om een ​​nieuw houtmateriaal te vormen, en vervolgens door extrusie produceert kunststofverwerkingstechnologie zoals gieten en spuitgieten platen of profielen. Hoofdzakelijk gebruikt in bouwmaterialen, meubelen, logistiek en verpakkingsindustrie.


Kenmerken:


1. Goede verwerkbaarheid.


Hout-kunststofcomposieten bevatten kunststoffen en vezels. Daarom hebben ze verwerkingseigenschappen die vergelijkbaar zijn met hout. Ze kunnen worden gezaagd, genageld en geschaafd. Het kan worden aangevuld met houtbewerkingsgereedschap en de nagelkracht is aanzienlijk beter dan bij andere synthetische materialen. De mechanische eigenschappen zijn beter dan hout. De nagelkracht is over het algemeen driemaal die van hout en vijf keer die van spaanplaat.


2. Goede krachtprestaties.


Het hout-kunststof composiet materiaal bevat kunststof, waardoor het een betere elasticiteitsmodulus heeft. Bovendien heeft het door de opname van vezels en de volledige menging met kunststoffen dezelfde fysische en mechanische eigenschappen als hardhout, zoals druk- en buigweerstand, en is de duurzaamheid aanzienlijk beter dan gewoon hout. De oppervlaktehardheid is hoog, meestal 2 tot 5 keer die van hout.


3. Het heeft de kenmerken van waterbestendigheid, corrosieweerstand en een lange levensduur.


In vergelijking met hout hebben hout-plastic materialen en producten de kenmerken van zuur- en alkalibestendigheid, waterbestendigheid, corrosiebestendigheid, geen kweek van bacteriën, insecten en schimmelgroei. De levensduur is lang, tot wel 50 jaar.