Huis > Nieuws > Inhoud

WPC Floor, 0 Formaldehyde Care For Your Health

Nov 30, 2020

WPC super vloerprestaties: Absoluut nul formaldehyde;Slijtvast en corrosiebestendig; Waterdicht en antislip;Stil en antiruisbestendig;Flexibel en veerkrachtig ;Handige installatie;Vloerverwarming.


WPC hout-plastic vloer is een plaatvloer gemaakt van gloednieuwe PV.C materiaal + steenpoeder + andere high-tech nieuwe materialen door schuimende extrusie proces. Het bestaat voornamelijk uit een meerlaagse structuur. De vloer heeft een UV-laag, een slijtvaste laag en print. Het bestaat uit laag, stabiele laag en basislaag.


WPC super vloer is een functionele vloer, die alle voordelen van tegels, massief houten vloeren, massief houten composiet vloeren, laminaat vloeren en ga zo maar door, met vele super prestaties samenbrengt. Echt leiden de industrie om een nieuw tijdperk van koolstofarme en milieuvriendelijke verbetering van huis te openen!


1. Ultra-milieubescherming: geen formaldehyde is betrokken van grondstoffen tot productie, dus het is echt nul formaldehyde. 0 formaldehyde, zorg voor je gezondheid. 2. Super slijtvast: Het oppervlak maakt gebruik van een dure hars slijtvaste laag die wordt gebruikt op brillenglazen, die meer dan 2 keer slijtvaster is dan super slijtvaste laminaatvloeren. De slijtvaste revolutie bereikt meer dan 15000 omwentelingen. Sterk verlengen de levensduur van de vloer. 3. Super waterdicht: volledig waterdicht, weken in water vervormt niet of schuim, en kan buiten en in de badkamer worden gebruikt. 4. Ultra-veilig: De unieke anti-slip technologie heeft meer wrijving in water, glijdt niet uit en is niet gemakkelijk om gewond te raken als je per ongeluk valt. 5. Super elastisch comfort: professioneel rebound laag technologie ontwerp, professionele tienduizenden keren van blinde dikte meting ontwerp, zodat de vloer is gebogen 180 graden en het is niet gemakkelijk te breken, en de voet voelt beter en comfortabeler. 6. Ultra-flexibel en stil: Het kan de geluidsproblemen oplossen, zoals luid geluid bij het stappen op de traditionele vloer, en kan geluid absorberen en ruis met 50% verminderen. 7. Super adaptieve vloerverwarming, energiebesparing en vermindering van het verbruik: los de zorgen van langzame warmtegeleiding, snelle warmteafvoer en niet constante temperatuur in traditionele vloeren. Het oppervlak van de supervloer keurt polymeermaterialen met thermische isolatieeigenschappen goed. Warm in de winter en koel in de zomer, met een aanzienlijk effect van constante temperatuur, energiebesparing en vermindering van het verbruik. 8. Super brandwerend: de brandwerende kwaliteit bereikt B1-niveau, geen open vlam, en heeft een aanzienlijk vlamvertragend effect. 9. Ultra-handige installatie: los de zorgen op dat de traditionele vloerinstallatie tijdrovend en arbeidsintensief is en veel poederlaag brengt. Lock ontwerp, lijm-vrije installatie, eenvoudig te installeren en te demonteren, gebruikers kunnen diy ervaring, kan worden hergebruikt, sterk verminderen van de kosten van gebruik. Het lichaam is ook licht, wat de thuisruimte van de gebruiker enorm bespaart. 10. Ultra-universele bestrating: om de zorgen van de traditionele vloerbestrating beperkingen op te lossen. Het kan niet alleen de vloer, muur, dak, maar ook het buitenleven en de badkamer plaveien.


WPC houten plastic vloer, de naam is super vloer, de structuur is oppervlak epoxy hars, de tweede high-definition decoratieve laag (kleurenfilm), de derde high-tech rebound laag, de vierde substraat laag (polymeer hars + perliet) Poeder, hoge temperatuur en hoge druk) vloerbedekking geproduceerd door schuimende extrusie proces.


De belangrijkste kenmerken van dergelijke vloeren zijn formaldehyde-vrij, waterdicht, slijtvast, vlekbestendig, milieuvriendelijk, antibacterieel, stil, comfortabel, veilig en schoon.


De hoge temperatuur test 80 graden en 8 uur krimpen binnen 1‰, geen warpage, snelle warmtegeleiding, goede warmte behoud effect, dus het is zeer geschikt voor vloerverwarming;


Vanwege zijn kenmerken zal hout-plastic vloeren niet vervormd of broos lijken, zelfs niet in het extreme koude noorden;


Er zal geen chippen, barsten, etc. wanneer snijden nodig is tijdens het bestrating proces;

Tijdens de toepassing zullen klanten niet per ongeluk harde voorwerpen (zoals wijnflessen, theekopjes) laten vallen en ervoor zorgen dat de vloer breekt.


Hout-plastic vloer is een zachte elastische vloer, dus het wordt ook wel het zachte goud in de vloer.


Nadat de hout-plastic vloer wordt verkocht, zal er geen after-sales problemen, en het zal niet verhogen van de kosten als gevolg van de hoge schade tijdens het transport en bestrating proces.


Bij bestrating is het niet nodig om zelfniven te doen, maak gewoon de vloer als traditionele vloer.


De WPC super vloer product kan worden onderverdeeld in twee delen als geheel, en het oppervlak LVT laag zelf is een soort van grond milieubescherming materiaal.


Het schuimende substraat is gemaakt van polymeer hars, steen gesteente poeder en andere high-tech nieuwe materialen (alle vaste) door middel van hoge temperatuur fysieke wrijving polymeer hars om een hete smelttoestand (semi-vloeistof) te bereiken om de steen gesteente poeder en andere materialen te wikkelen. Extrusie vormen.


De LVT en het geschuimde substraat worden aan elkaar gebonden door hoge temperatuur en hoge druk, waardoor een chemische band ontstaat tussen de twee lagen moleculen, waardoor het sterker wordt

Geen lijm wordt toegevoegd in alle productie links om absoluut nul formaldehyde te garanderen.


De gesp type is Swiss Wallinger gesp, die gemakkelijker te plaveien. De korte kant eerst en dan de lange kant worden gelegd, die betrouwbaarder is.


Toepassingsbereik: traditionele verbetering van het huis voegt badkamers, keukens, balkons, kelders, villa werven, tooling verpleeghuizen, kleuterscholen, hotels, badplaatsen en andere openbare plaatsen. Renovatie van oude huizen bespaart tijd en moeite en kosten.